CONTROL D’ESTOCS DE MATERIA PRIMERA

Coneixeu exactament qui és l’estoc actual de tota la vostra matèria primera? Sabeu on és exactament cadascuna de les referències?

Us oferim un software que gestiona això mateix: on és cada article, quina quantitat hi ha, quin és el seu historial de moviments… Us ajudem a informatitzar el vostre magatzem per tenir-lo ben controlat.

No caldrà que codifiqueu de nou totes les referències. Segur que ja consten en el vostre sistema informàtic. Nosaltres llegim les dades i complementem la informació.

Utilitzem terminals portàtils, lectors de codis de barres i de QR, per tal que tots els moviments que es facin al magatzem quedin registrats: se sàpiga qui ha fet el moviment, quina és la comanda relacionada, quin és l’albarà de recepció, etc..

Els inventaris anuals seran molt més lleugers: pràcticament us podreu estalviar de fer el tediós inventari anual, que obliga a tenir la producció aturada. Us proposem un inventari continu: Durant l’any, en cada moviment sabreu quin és l’estoc que ha de quedar del producte en qüestió i podreu rectificar-lo, amb el nivell d’autorització adequat.

No us quedeu sense estoc! El fet de saber exactament quin estoc hi ha de cadascuna de les referències, permet saber quines d’elles estan per sota de l’estoc mínim. Us podem indicar quines són per tal que pugueu evitar un trencament d’estoc.

Comments are closed.